Kivenkovaa osaamista jo vuodesta 1987

Meillä on lähes 30 vuoden kokemus louhinta- ja lujitustöistä sekä vaativista betonirakentamisen projekteista. Hoidamme rakennusprojektin suunnittelusta aina toteutukseen ja käyttövalmiisiin kalliotiloihin asti.

Perheyrityksemme tärkeimmät onnistumisen mittarit:

  1. korkea asiakastyytyväisyys
  2. ensiluokkainen rakentamisen laatu
  3. henkilöstön hyvinvointi

Vankan kokemuksemme, henkilöstön vahvan sitoutumisen, kehittyvien menetelmien ja nykyaikaisen, tehokkaan kalustomme avulla viemme asiakkaamme läpi harmaan kiven – myös tulevaisuudessa.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Työturvallisuus ja ajankohtainen kalusto

Kalliorakentaminen tapahtuu haastavassa työympäristössä, joka asettaa työturvallisuudelle erityisen korkeat vaatimukset. Meillä jokainen työntekijä on aktiivinen ja vastuullinen työturvallisuuden rakentaja. Panostamme jatkuvaan koulutukseen, kaluston ennakoivaan huoltoon sekä huolelliseen käsittelyyn.

Sopimuksenmukaisuus ja taloudellisuus

Vahvan ammattitaidon ansiosta palvelumme täyttävät asiakkaan vaatimukset. Mahdolliset poikkeamat korjataan heti tai menettelystä sovitaan asiakkaan kanssa.

Tarjoamme aktiivisesti asiakkaillemme toteutusvaihtoehtoja, jotka ovat kustannustehokkaita. Kehitämme omia, yhä kustannustehokkaampia menetelmiä. Teemme jatkuvaa kustannus- ja menekkiseurantaa molemminpuoliseksi hyödyksi.

dsc_6696_web2

Jatkuva kehittäminen

Panostamme päivittäiseen, jatkuvaan kehittämiseen yhdessä koko henkilöstömme kanssa. Viestimme aktiivisesti ja ennakoiden niin asiakkaan, eri sidosryhmien kuin henkilöstömme kanssa. Jatkuva kehittäminen on kilpailutekijä, josta pidämme kiinni.

 

yritys2